Tot mai multe smartphone-uri Android se pot baza pe ele rată de reîmprospătare mai mare decât clasicul 60 Hz: acum vizionarea panourilor de la 90 și chiar 120 Hz, ca recentul Samsung Galaxy S21, a devenit aproape o normă, dar uneori nu este ușor să controlați aceste valori așa cum doriți. Aici intră în vigoare Galaxy Max Hz, o aplicație dezvoltată de un membru XDA care vă permite să rafinați rata de reîmprospătare a smartphone-urilor Samsung compatibile.

60, 90 și 120 Hz – asta și multe altele cu Galaxy Max Hz

Cele mai recente smartphone-uri de ultimă generație Samsung, cum ar fi Galaxy S21, Galaxy S21 +, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Z Fold2 5G, dar și cele mai noi din gama medie precum Galaxy A52 și Galaxy A72, au panouri Super AMOLED capabile să mergând dincolo de 60 Hz, până la 90 sau 120 Hz. Cu toate acestea, sistemul oferă o reglementare care uneori nu este suficientă pentru a satisface nevoile utilizatorilor, chiar și în ceea ce privește problema bateriei.

Tocmai din acest motiv, un membru senior al XDA a dezvoltat un Galaxy Max Hz, o aplicație compatibilă cu diferite modele de mărci sud-coreene pentru a trece mai ușor de la o rată de upgrade la alta și pentru a avea mai mult control asupra acesteia. Iată câteva dintre funcționalitate promoții:

  • controlul frecvenței maxime și posibilitatea de a forța modul ascuns la 96 Hz (pe smartphone-urile acceptate, cum ar fi Galaxy S21)
  • adăugând o țiglă între setările rapide pentru a schimba frecvența rapid
  • capacitatea de a ocoli rata de reîmprospătare adaptivă și de a bloca frecvența la o anumită valoare
  • vezi rata actualizării efective în timp real
  • posibilitatea de a schimba rapid rezoluția afișajului cu o înclinare într-o setare rapidă
  • activarea unui mod experimental de adaptare pe dispozitive non-native
  • posibilitatea de a seta o valoare minimă de actualizare pentru modul adaptiv la 60Hz sau mai puțin
  • capacitatea de a forța o rată de reîmprospătare mai mică atunci când ecranul este oprit

Cum se instalează Galaxy Max Hz |

Aplicația Galaxy Max Hz este disponibilă pentru descărcare gratuită și este compatibilă cu multe modele Samsung: a fost testată cu succes pe seriile Galaxy S21 și Galaxy S20, pe Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold2 5G, dar ar trebui să funcționeze și pe alte smartphone-uri recente precum Galaxy A32, Galaxy A52 și Galaxy A72.

Aplicația nu necesită permisiuni de root, dar pentru ca unele dintre funcțiile enumerate mai sus să funcționeze, este necesară o configurare prin ADB. Pentru toate informațiile necesare și pentru a descărca aplicația, puteți urmări acest link.

S-ar putea să vă intereseze: Recenzie pentru Samsung Galaxy A52

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *