MediaWorld Tech Village

Noul flyer de la MediaWorld, cunoscutul lanț de electronice de larg consum, a fost lansat astăzi și va fi valabil până pe 5 aprilie, atât online, cât și în magazinele din toată Italia. Se numeste “Mișcare inteligentă”Și, desigur, este dedicat micro-mobilității electrice, dar conține și multe oferte pentru alte produse tehnologice.

În partea de jos a paginii veți găsi întregul pliant, împreună cu linkul pentru a accesa ofertele online. În primul rând, ar trebui subliniată posibilitatea plății achizițiilor sale cu dobândă zero, fără costuri suplimentare, pentru toate produsele care costă mai mult de 199 de euro. Costurile de deschidere și diferitele impozite sunt, de asemenea, compensate, astfel încât prețul final pe care îl plătiți va fi exact același cu cel pe care îl primiți plătind la livrare.

De asemenea, nu uitați că puteți cumpăra online și ridica produsul în magazin fără costuri suplimentare, în timp ce livrarea la domiciliu începe de la 4,99 €. Așadar, să găsim cele mai interesante oferte pregătite de MediaWorld.

Mobilitate electrică și drone

Smartphone

Computer și casă inteligentă

TV și audio

Acestea au fost doar câteva dintre ofertele disponibile de la MediaWorld. În linkul de mai jos veți găsi pagina dedicată noului flyer, pe care îl puteți consulta integral în galeria de mai jos.

Mutați Smart pe MediaWorld până pe 5 aprilie

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *