Realme se află pe piața smartphone-urilor de ceva timp, iar dispozitiv după dispozitiv se îmbunătățește și câștigă favoarea publicului. Anul acesta este alături 8 Pro, smartphone complet și cu adevărat Pro într – un anumit sector, aparat foto. Acesta are un senzor cheie de la 108 megapixeli așa cum vom vedea surprins, mai ales pentru gama de prețuri la care este oferită publicului.

Restul smartphone-ului este cu siguranță în conformitate cu prețul său de listă, chiar dacă prezența unui afișaj AMOLED poate atrage mulți. Deci, să ne cunoaștem în mâinile noastre revizuire.

Recenzie video Realme 8 Pro

Proiectare și ergonomie

Realme 8 Pro are o misiune foarte specifică, care intră în inimile tinerilor sau ale tuturor celor care nu vor să cheltuiască excesiv pe un smartphone care poate garanta o utilizare satisfăcătoare. Găsim acest lucru în designul foarte „proaspăt”, care vede contrastul dintre opac și lucios ca un element caracteristic. Capacul din spate este de fapt localizat policarbonat bine făcut și are scrierea lucioasă „Dare to Leap”, plata companiei de coastă Oppo. Pe ea stă camera quad, un subiect pe care îl vom aborda în câteva momente.

realme-8-pro-review-tta-4

Dispozitivul de măsurare 73,9 x 160,6 x 8,1 mm grosime de numai 176 grame. Prin urmare, comparativ cu modelul anterior, reduce grosimea, făcându-l mai atractiv și mai confortabil de ținut. Deși capacul din spate este din plastic, prinderea este fermă, iar calitatea construcției este impecabilă. În față, în schimb, există un afișaj de la 6.4 ″ AMOLED FHD + cu o densitate de 411 ppi și un raport de aspect de 20: 9.

Nu există nicio întrerupere a ecranului, cu excepția orificiului din camera frontală. Este un panou excelent, nedefinit în mod special și cu o ușoară culoare albastră când suntem pe ecrane albe. În plus, lucrul care încurcă ușor ochiul atunci când privește în față este asimetria dintre partea superioară și cea inferioară, ceea ce în mod clar nu afectează gradul de utilizare.

Există și o ușă sub aparat USB-C și mufa audio convenabilă de 3,5 mm.

realme-8-pro-review-tta-3

Funcționalitate și performanță

La bordul dispozitivului găsim interfața proprietară a Realme, Realme UI 2.0 bazat anul acesta pe Android 11. Interfața este una dintre cele mai complete și plăcute disponibile în prezent pe un smartphone și este inspirată din versiunea de stoc a robotului verde. Acest lucru este apoi îmbunătățit prin adăugarea unui set bogat de adaptări ceea ce ne permite să schimbăm pictogramele, aspectul, stilul de amprentă, culorile sistemului, fontul și forma pictogramelor din meniul derulant de notificare.

Un sistem bine optimizat permite acestui 8 Pro să fie aproape întotdeauna gata în operațiunile de zi cu zi și nu acuză excesiv prezența hardware-ului din nicio generație anterioară. La bord găsim Qualcomm Snapdragon 720G, asistat de 8 GB de memorie Berbec și 128 GB stocare în versiunea testată. Cu siguranță nu este fulger, dar nu există nicio problemă specială legată de performanță, în afară de controlul parsimonios excesiv al amintirilor care implică o sarcină mai mare decât în ​​mod normal.

aparat foto

Sectorul fotografic este ceea ce, așa cum am spus, se remarcă cel mai mult pe acest Realme 8 Pro. Este alcătuit din 4 camere după cum urmează:

  • 108 megapixeli cu senzor Samsung S5KHM2 ef / 1.89;
  • Unghi larg de 8 megapixeli;
  • Monocrom de 2 megapixeli;
  • Macro de 2 megapixeli.

realme-8-pro-review-tta-2

Această configurație permite fotografii de foarte bună calitate, de asemenea, datorită muncii excelente pe software. Dispozitivul are o consistență impresionantă de fotografiere și reușește să gestioneze corect situațiile din umbră și evidențiază. Chiar și noaptea nu ne putem plânge absolut de rezultatele obținute datorită modului „Noapte” care funcționează bine.

Baterie și autonomie

Realme 8 Pro nici măcar nu funcționează prost în ceea ce privește durata de viață a bateriei. Este 4500 mAh de fapt, este capabil să garanteze o zi de utilizare a stresului fără sacrificii speciale, ajungând întotdeauna seara cu un procent vizibil de autonomie reziduală. Pentru situațiile în care trebuie să ne reîncărcăm rapid există încărcare rapidă din 50W, din păcate, puțin mai lent decât anul trecut pe Realme 7 Pro.

In concluzie

Ne-a plăcut acest nou dispozitiv de la Realme, cu siguranță nu excelează într-un anumit sector, dar este capabil să ofere o experiență de utilizare bună doar pentru 259 € (disponibil pe Amazon.it). Camera de 108 megapixeli s-a dovedit a fi de fapt la înălțimea tuturorhype care a fost cusută pe ea.

Cu siguranță o achiziție recomandat tuturor celor care caută un all-rounder bun la prețul potrivit. Păcat că nu avem specificații actuale, cum ar fi o rată de actualizare mai mare și, astfel, lăsăm conflictul cu Redmi Note 10 Pro (revizuire) foarte deschis, mai complet pur și simplu cheltuind doar 20-40 EUR în plus.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *