Serialul Redmi K40 este foarte apreciat de toți oamenii interni, de la majoritatea utilizatorilor și amatorilor, până la specificațiile sale excelente și prețul competitiv, conform tradiției Redmi. O altă dovadă a calității ofertei producătorului chinez vine de la DisplayMate, un site care a evaluat afișajul Redmi K40 drept „aproape de perfecțiune”.

Tot acum câteva zile, afișarea OnePlus 9 Pro a primit o evaluare excelentă de la DisplayMate, care, în acest caz, a evaluat ecranul lipicios Seria K40 cu note complete, A +. Redmi K40 este de fapt echipat cu ultima generație de panou Samsung E4, cu tehnologie AMOLED care în acest caz folosește materiale noi, îmbunătățește luminozitatea maximă (1300 de niți), contrastul (5 milioane la 1) și reduce consumul de energie.

Toate acestea fac ca ecranul din seria Redmi K40 să fie unul dintre cele mai bune de pe piață, nu numai în ceea ce privește luminozitatea și contrastul, ci și pentru acuratețea culorilor, grație tehnologiei tonului adevărat. Rata de reîmprospătare este de 120 Hz cu o rată de eșantionare tactilă de 360 ​​Hz, definiția este full HD și nu există cititor de amprente dedesubt, care a fost mutat în schimb pe butonul de pornire / oprire.

redmi K40 DisplayMate

Ecranul, care este același cu Xiaomi Mi 11 5G, dar cu o definiție mai scăzută, a atins punctele superioare în 11 categorii și acest lucru oferă o idee bună despre cât de mult, chiar și cel mai mic cost smartphone-uri OnePlus și Xiaomi mai scumpe, pot obține rezultate excelente. Piața dispozitivelor Android devine din ce în ce mai competitivă, atât în ​​ceea ce privește specificațiile, cât și prețul.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *