Redmi Smart TV X

După ce am debutat pe piața chineză a televizoarelor inteligente acum câțiva ani, Redmi gandeste-te serie completă de televizoare inteligente destinat pieței indiene. Compania a lansat ceva la finalul evenimentului de lansare smartphone Nota 10 răscumpărarea seriei, pentru a stabili apoi o nouă întâlnire pe 17 martie. Evenimentul a fost numit Experiența XL, s-a încheiat acum doar câteva ore și a văzut debutul unei noi serii de televizoare inteligente foarte larg care câștigă cu siguranță mulți consumatori indieni pentru excelenta valoare pentru bani.

Caracteristici și prețuri ale noilor televizoare Redmi Smart X50, X55 și X65

Cele noi Redmi Smart TV X sunt disponibile la dimensiuni de 50, 55 și 65 inci, toate oferă Rezoluție 4K și standarde HDR10 +, HLG și Dolby Vision. Panourile Redmi TV X50, X55 și X65 oferă o rată de reîmprospătare de 60 Hz și acceptă 92% din scala de culori DCI-P3 care, împreună cu tehnologia Live Press, oferă culori strălucitoare și vibrante. Televizoarele acceptă, de asemenea, tehnologia MEMC a Xiaomi, pe care compania a decis să-și schimbe numele. “Fluxul de realitate„Și acest lucru intră în joc pentru a face mai ușoare imaginile înregistrate la rate reduse ale cadrelor. Pentru jucător, seria completă oferă un mod automat cu latență scăzută (ALLM) pentru o experiență de joc mai bună.

display tv redmi

Redmi Smart TV X sunt alimentate de MediaTek MT9611 SoC (la fel ca și cel găsit pe televizoarele Mi QLED), aveți 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare intern pentru a descărca aplicațiile și serviciile preferate, deoarece acestea sunt televizoare Android. Dispozitivele sunt, de asemenea, echipate cu difuzoare duale de 15 W cu audio DTS Virtual X și Dolby și acceptă tehnologia Dolby Atmos prin eARC atunci când sunt conectate la un soundbar sau la un sistem home theater.

Aceste televizoare rulează interfața personalizată a Xiaomi, PatchWallși sunt primele televizoare inteligente care integrează aplicația Casa mea pentru verificați alte dispozitive inteligent a ecosistemului Xiaomi. Am spus deja că sunt televizoare Android și, prin urmare, au și Magazin Google Play, asistență pentru Google Assistant și un Chromecast integrat.

redmi Tv casă inteligentă

Telecomanda oferă câteva taste de comandă rapidă, cum ar fi cea pentru pornirea Netflix sau Amazon Prime Video, precum și cea pentru Quick Mute (pentru a ieși în evidență), Quick Setting (pentru a accesa rapid setările video / audio) și Quick Wake (pentru porniți Redmi Smart TV X în mai puțin de cinci secunde).

Televizoarele inteligente Redmi vor fi disponibile pentru achiziționare pe Amazon (India) și pe canalele oficiale ale companiei începând cu 26 martie. Începând cu cele 32.999 de rupii necesare pentru Redmi Smart TV X50 (cam 380 euro la cursul de schimb) până la 57.999 rupii (aproximativ 670 euro la cursul de schimb) ale modelului de 65 de inci.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *