Redmi Note 10 Pro este unul dintre cele mai interesante și complete smartphone-uri din ultima perioadă și la momentul scrierii, deși nici măcar nu era încă disponibil pentru cumpărare, este deja protagonistul unei oferte extrem de interesante pe Amazon Spania.

Mulți utilizatori și-au îndreptat antenele în momentul prezentării oficiale a seriei Redmi Note 10 și din moment ce mulți potențiali cumpărători au vizat deja modelul Redmi Note 10 Pro. Și, pe de altă parte, este imposibil să le învinovățim: smartphone-ul pune pe placa AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, un sector fotografic acționat de un senzor principal de 108 megapixeli, o baterie de 5.020 mAh încărcător rapid conectat la 33 de wați si multe altele.

Singurele două defecte tehnice minore pot fi identificate în lipsa conectivității 5G și în alegerea unui SoC care, dacă ar fi puțin mai presat, nu ar fi fost exclus. Pentru toate detaliile despre Redmi Note 10 Pro, despre punctele forte și punctele sale slabe, vă trimitem la recenzia noastră.

Redmi Note 10 Pro a fost oferit imediat pe Amazon Spania

Cu toate acestea, centrul acestui articol este altul și l-am citit atât în ​​titlu, cât și în deschidere: totuși Redmi Note 10 Pro nu este încă disponibil – va fi de la sfârșitul lunii martie – Amazon Spania vă permite deja să îl cumpărați în avans și cu unul Conform deja foarte interesant: 50 euro mai puțin decât prețul de listă de 299,90 euro.

Smartphone-ul este în versiunea ES, vândut și livrat de Amazon și va fi disponibil începând cu 31 martie. Iată linkurile pentru a-l cumpăra acum:

Dacă ați decis să nu mai așteptați și să omiteți această ofertă, dar vă gândiți să faceți cumpărături pe Amazon Spania, nu ratați ghidul nostru.

Citește și: Cumpără pe Amazon Franța, Marea Britanie și Germania: cele 5 lucruri pe care ar trebui să le știi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *