Redmi a început să lanseze actualizarea 12.0.2.0.RJSCNXM cu MIUI 12 și Android 11 pentru smartphone Redmi Note 9 Pro 5G.

Noutăți în actualizarea 12.0.2.0.RJSCNXM

Conform celor publicate pe net, versiunea sistemului de operare are o greutate de 3,2 GB și în versiunea „Recuperare stabilă betaEste un obicei pentru toate smartphone-urile Xiaomi și Redmi, unde o nouă versiune majoră de Android este lansată întotdeauna în această formă pentru a evalua stabilitatea și posibila prezență a unor erori critice evadate în timpul fazei de testare internă.

Deși este indicată doar sosirea Android 11, este rezonabil să presupunem că dimensiunea mare a actualizării ar putea integra mai multe știri din partea software-ului despre care, totuși, nu avem informații.

Cum se actualizează Redmi Note 9 Pro 5G |

Actualizarea 12.0.2.0.RJSCNXM a Redmi Note 9 Pro 5G cu MIUI 12 și Android 11 este lansată în prezent pe piața chineză, unde compania a anunțat-o la sfârșitul anului 2020. Ca întotdeauna, așa cum am subliniat în capitolul anterior, actualizarea în cauză este lansată sub forma „Recuperare stabilă beta“, Aceasta este o versiune lansată într-o formă redusă pentru ca un număr extrem de mic de utilizatori să evalueze stabilitatea acesteia și posibila apariție a unor erori critice care nu permit lansarea acesteia către întreaga bază de utilizatori.

Odată ce această fază este finalizată, aceeași versiune va fi apoi lansată tuturor prin intermediul unei actualizări OTA care va fi descărcată prin meniul de actualizări software corespunzător din panoul de setări.

Vă poate interesa, de asemenea,: Cele mai bune smartphone-uri Redmi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *