Te gândești să cumperi un smartphone nou și alegerea a căzut pe OnePlus? Îți place OnePlus 8T și speri să găsești o oportunitate bună? Cu OnePlus Day puteți câștiga un cupon de reducere de 50% pentru a cumpăra OnePlus 8T, dar și alte beneficii.

Reducere de 50% la OnePlus 8T

Până la ora 10:00 mâine, 8 aprilie, aveți ocazia, cu OnePlus Day, să obțineți un cupon de reducere care vă permite să cumpărați OnePlus 8T cu o reducere de 50%, o oportunitate foarte bună. Pentru a participa, pur și simplu accesați site-ul oficial, vizitând pagina pe care o găsiți legată în partea de jos a paginii și apăsați butonul „Draw now”, o traducere greșită din engleza „Draw”, care în acest caz înseamnă „Draw” “.

Fiecare utilizator are o singură posibilitate, dar prin partajarea paginii prin rețelele sale sociale, se pot realiza mai multe posibilități. Premiile câștigate sunt adăugate automat în contul dvs. OnePlus și trebuie utilizate în termen de o săptămână de la extragere.

În plus față de un cupon de reducere de 50% pentru achiziționarea OnePlus 8T, există și cupoane de reducere de 20% pentru achiziționarea OnePlus Nord și OnePlus Buds. Premiul de consolare este reprezentat de un voucher care vă permite să obțineți transport gratuit cu achiziționarea de accesorii, evident alese din magazinul oficial.

Dacă nu ați câștigat, puteți oricând să vă gândiți să cumpărați un OnePlus 8 Pro, care pe magazinul oficial este oferit începând de la 649 de euro în loc de 919 de euro, o ofertă foarte bună. Trebuie doar să-ți încerci norocul și să încerci să câștigi reducerea de 50% pentru achiziționarea OnePlus 8T.

Încercați-vă norocul cu OnePlus Day

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *