Cu câteva zile în urmă Xiaomi a prezentat întreaga familie de smartphone-uri high-end care va avea loc împreună cu Xiaomi Mi 11 5G, primul smartphone din lume care montează procesorul Qualcomm Snapdragon 888. 11 Lite și, de asemenea, Xiaomi Mi 11 Pro, modelul Mi 11 Ultra este cu siguranță ceea ce ne-a atras atenția în principal din cauza modul foto gigant spate de asemenea echipat cu afișaj secundar.

Lucrări de inginerie fără precedent

xiaomi mi 11 ultra video teardown

Este fără îndoială smartphone-ul cu cel mai generos modul foto prezentat vreodată, iar în aceste ore un canal chinez de YouTube a publicat primul video Demolare Xiaomi Mi 11 Ultra. Deși limbajul nu ne permite să apreciem pe deplin toate considerațiile discutate în videoclip, avem totuși ocazia să aruncăm o privire la Xiaomi Mi 11 Ultra și să aflăm mai multe despre acesta.

Inutil să spun că atât modulul fotografic, cât și afișajul secundar ocupă o mare parte din jumătatea superioară a smartphone-ului, ceea ce se referă cu siguranță la lucrări importante de inginerie referitoare la poziționarea corectă a multor senzori și componente interne ale smartphone-ului.

Dacă vă întrebați de ce Xiaomi Mi Ultra are o cameră foto perforată laterală și non-centrală, „vina” este a modulului foto principal, care evident nu l-a lăsat să facă altfel.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Xiaomi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *