Aerul serios care a intrat în instituțiile bancare până acum câteva decenii a dispărut acum, instituțiile de credit importante începând un proces de reînnoire pentru a apropia un public mai larg. Revolut, împreună cu mulți alții, nu au avut nevoie de el, deoarece a luat imediat un aer mic.

Ceea ce este din ce în ce mai mult în ultimele săptămâni, mai mult sau mai puțin de când Revolut a lansat unul nou card de debit luminescent în colaborare cu campionul mondial la greutăți Anthony Joshua, care își propune, de asemenea, să sprijine boxul amator. Între timp, cardul: integrează logo-ul 258, adică un motto care indică angajamentul pentru sport 24/7, este alb-negru cu lumină pe întuneric este verde care merge cu negru.

Inițiativa cu Anthony Joshua din Marea Britanie prevede că pentru fiecare card de ediție limitată dat, Revolut va acorda o lire sterline sălilor de box independente, promițând că va da minimum 50.000 de lire sterline. Lucrarea în ediție limitată este totuși disponibil pentru toți clienții Revolut europeni și americaniși poate fi comandat în cadrul aplicației pentru Android și iOS.

Dacă nu aveți Revolut, puteți evalua serviciul pe această pagină.

Articolul anterior Xiaomi Mi Aspirator G9 a fost din nou promovat la un preț uimitor

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *