Din ce în ce mai mulți utilizatori decid să cumpere un aspirator robot, care poate curăța casele în mod autonom, făcându-i să găsească mai curat când se întorc de la serviciu. De-a lungul timpului, aceste dispozitive au evoluat bine, trecând de la sisteme de curățare pseudo-aleatorii la metode decisiv avansate. Roborock S5 Max, deși nu este cel mai recent model de pe piață, este unul dintre cei mai buni roboți de pe piață, mai ales cu prețul pe care îl raportăm astăzi.

Roborock S5 Max, greu de cerut mai mult

Dacă la prima vedere Roborock S5 Max poate părea identic cu mulți alți roboți, ceea ce îl deosebește de concurență este un sector software foarte avansat, datorită inteligenței artificiale care permite unui sistem de curățare să se îmbunătățească în continuare. După o curățare exploratorie inițială, care necesită ceva timp pentru ca robotul să recunoască fiecare cameră din casă, algoritmul începe să funcționeze și zi de zi optimizează calea pentru a reduce drastic timpii de curățare.

Robotul este capabil să recunoască camerele, să aleagă direcția de curățare pentru a evita mișcările inutile. Și prin utilizarea smartphone-ului dvs., cu aplicația Roborock sau cu Xiaomi Home, puteți utiliza cel mai bine acesta. După prima curățare de fapt Roborock S5 Max recunoaște diferitele camere și permite utilizatorului să își aleagă numele, pentru a simplifica curățarea uneia sau mai multor camere.

De fapt, puteți alege ce camere să curățați, ordinea în care sunt curățate camerele, puteți adăuga bariere virtuale pentru a împiedica accesul la unele camere sau puteți crea zone care nu ar trebui curățate. Pe lângă golirea murdăriei impecabile (are o putere de aspirație de 2.000 Pa), poate îmbunătăți curățenia prin atașarea unei cârpe din microfibră pentru a se potrivi sub rezervorul special de apă. Și în acest caz aplicația vă permite să excludeți unele camere de la curățarea cu apă, evitând, de exemplu, cele cu parchet, covor sau pardoseală delicată.

În cazul în care plata rămasă a Roborock S5 Max dacă scade sub 20%, robotul se va întoarce la bază pentru a reîncărca și a relua curățarea de unde a rămas. În orice moment puteți verifica starea de curățare, în timp real, pe smartphone-ul dvs., astfel încât să știți ce camere au fost deja curățate și care lipsesc.

Roborock S5 Max este în prezent pe piață pentru peste 400 de euro, dar datorită ofertei Gshopper și unui cod de reducere exclusiv îl puteți cumpăra cu mai puțin de 340 de euro, un preț care include costurile de expediere din magazinele europene. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la taxele vamale, taxele sau costurile suplimentare. Urmând linkul și codul de reducere

Cumpărați Roborock S5 Max cu 338 de euro pe Gshopper cu codul 26E86CB638

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Recenzie despre Roborock S5 Max

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *