Bună încuietoare este o aplicație trebuie să ai pentru utilizatorii de smartphone-uri Samsung Galaxy care doresc o adaptare maximă la dispozitivul lor, fără a fi nevoie să recurgă la înrădăcinare și ROM personalizate. Astăzi vorbim despre o mică actualizare a modulului Pentastic, care îmbunătățește adaptarea modulului care permite utilizatorului să controleze Aer Comanda dedicat pentru S-Pinna, un stilou pe care mulți utilizatori îl iubesc foarte mult.

O mică notă de adaptare va schimba cu siguranță aspectul Pentasticului

Uneori se poate întâmpla ca o actualizare majoră a One UI să ofere probleme pentru compatibilitatea aplicațiilor și poate fi uneori enervantă, dar oferă posibilitatea dezvoltatorilor să mențină întotdeauna Good Lock actualizat. Actualizarea de astăzi privește, așa cum am menționat, noile adaptări la modulul Pentastic. În acest caz, fundalurile personalizate sunt adăugate la Comanda Aeriană și posibilitatea de a schimba luminozitatea și efectul de estompare.

După ce deschidem Pentastic, trebuie să alegem stilul de comandă aeriană pe care îl dorim. Odată ce acest lucru este făcut, putem deschide editorul în care putem încărca imaginea pe care o preferăm, astfel încât să o putem pune ca fundal al funcției. După ce ați selectat fotografia, o puteți edita, adăugând neclaritate și schimbând luminozitatea acesteia. În cazul în care nu doriți o imagine ca fundal, puteți utiliza în continuare funcțiile de estompare și luminozitate. Efectul rezultat este destul de elegant și „curat” prin simplitate.

Puteți găsi actualizarea pe Galaxy Store și aici puteți găsi linkul către apk pe Mirror APK.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *