Cu doar trei luni în urmă, cu ocazia lansării seriei Samsung Galaxy S21, producătorul asiatic a dezvăluit prima sa etichetă inteligentă, un mic dispozitiv de urmărire perfect pentru bagaje, chei și alte obiecte importante. Astăzi Samsung anunță noua versiune, mai avansată datorită tehnologiei UWB și cu funcții noi.

Iată un Samsung Galaxy SmartTag +

Pe lângă Bluetooth Low Energy, noul Samsung Galaxy SmartTag + folosește tehnologie bandă ultra-largă ceea ce permite atingerea unei precizii mai mari în localizarea dispozitivului. Dar, mai presus de toate, datorită realității augmentate, este posibil să înțelegem mai detaliat unde se află eticheta, datorită camerei smartphone care ghidează utilizatorul într-un mod ușor și intuitiv.

Samsung Galaxy SmartTag + poate fi atașat la orice, de la cheile casei sau ale mașinii până la un rucsac, de la o valiză la orice alt produs prețios pentru a fi ținut întotdeauna sub control. Pentru a profita la maximum de potențialul noii etichete, veți avea nevoie de un smartphone de ultimă generație, cum ar fi Samsung Galaxy S21 + sau Samsung Galaxy S21 Ultra, care au tehnologia UWB necesară pentru urmărirea de înaltă precizie.

Samsung anunță Galaxy SmartTag +, chiar mai precis datorită bandei ultra-largi 1

Datorită funcției Găsire a SmartThings vă puteți găsi SmartTag + chiar și la o distanță mare, vizualizându-l pe hartă datorită Bluetooth și rețelei altor dispozitive Galaxy. Utilizatorii serviciului SmartThings Find pot accesa și acționa ca un sistem de urmărire, cu toate informațiile transmise într-un mod criptat, astfel încât doar proprietarul să primească informațiile pentru a găsi obiectul pierdut.

La fel ca în cazul predecesorului, Samsung Galaxy SmartTag + oferă și posibilitatea de a personaliza funcționarea butonului mic din centrul său, astfel încât să puteți stinge lumina chiar dacă nu sunteți acasă, porniți mașina de spălat mașina sau aerul balsam butonul.

Samsung Galaxy SmartTag + va fi disponibil începând cu săptămâna viitoare, dar Samsung nu a dezvăluit încă prețul de vânzare în acest moment. Mai jos este un scurt infografic care rezumă funcțiile sale.

Samsung anunță Galaxy SmartTag +, chiar mai precis datorită bandei ultra-largi 2

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *