Samsung va fi din nou regina vânzărilor de smartphone-uri în lume, datorită vânzărilor de 24 de milioane de smartphone-uri din februarie. Compania sud-coreeană se afla deja în fruntea anului 2020 în general, dar își pierduse conducerea în detrimentul măr, datorită succesului iPhone 12, în ultima parte a anului trecut. Apple nu a reușit să își mențină conducerea mult timp, chiar dacă diferența dintre cele două case s-a micșorat față de aceeași perioadă a anului trecut.

Samsung a adoptat o strategie agresivă care a dat roade

Cu 24 de milioane de telefoane vândute în februarie, Samsung a acoperit 23,1% din piață, în timp ce Apple s-a situat la „numai” 23 de milioane, ridicând 22,2% din piață. Samsung a reușit să-l învingă pe Apple înainte de sfârșitul primului trimestru al anului 2021, chiar dacă decalajul dintre cei doi giganți tehnologici este mult mai restrâns decât în ​​trecut. De fapt, Samsung, la sfârșitul oricărui T1 din ultimii ani, a avut întotdeauna un avantaj de cel puțin 5% în ceea ce privește cota de piață pe care a câștigat-o. Distanța actuală este mai mică de un procent, semn că Apple este încă periculos pentru gigantul sud-coreean pentru restul anului.

Piața smartphone-urilor Samsung

Samsung a reușit să realizeze acest lucru în ciuda popularității uriașe a celui mai recent telefon Apple datorită unei strategii agresive, care a adus lansarea seriei Galaxy S21 mult mai aproape de începutul anului. De fapt, cel mai recent smartphone Samsung a fost dezvăluit la mijlocul lunii ianuarie, în timp ce sfaturile lor de linie de linie erau de obicei dezvăluite în perioada februarie-martie.

Este posibil ca, fără această mișcare, Apple să fi fost la conducerea pieței și în T1 din 2021, dar este destul de previzibil că decalajul cu Apple va fi și mai mare, datorită și seriei Galaxy A, care a fost foarte bine primită de către public și critici.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *