Actualizările sunt un subiect care se apropie de inima multor utilizatori de Android și din acest punct de vedere unul dintre producătorii care se autoapreciază este fără îndoială Samsung, care deja anul trecut a decis să garanteze până la trei ani de actualizări în ceea ce privește atât sistemul de operare, cât și patch-urile de securitate lunare pentru diferitele modele din seria Galaxy S și Galaxy Note și pentru dispozitivele pliabile.

De asemenea, pentru Samsung Galaxy A52 5G 3 ani de actualizări lunare garantate

Dar gigantul coreean a decis să ridice ștacheta și să extindă această politică de actualizare și la mijloc: în ultimele ore, de fapt, s-a anunțat că chiar și Samsung Galaxy A52 5G vă puteți baza pe trei ani de actualizări lunare garantate.

Reamintește că anterior politica de actualizare Samsung a Samsung prevedea actualizări lunare de securitate de doi ani și actualizări importante ale sistemului de operare și alți doi ani de patch-uri de securitate trimestrial. actualizări majore ale sistemului de operare.

Decizia Samsung de a include Samsung Galaxy A52 5G în grupul de dispozitive pentru care se așteaptă ca perioada de actualizare lunară să fie prelungită la 3 ani reprezintă confirmarea faptului că anul acesta gigantul coreean a decis să se concentreze puternic pe lățimea de bandă, iar utilizatorii nu doar transportă dar acceptă și smartphone-uri, toate la prețuri mult mai accesibile decât cele adoptate pentru telefoanele high-end.

După trei ani de actualizări lunare „garantate”, Samsung Galaxy A52 5G va putea probabil să profite de al patrulea an cu actualizări trimestriale sau șase luni.

Rămâne de văzut dacă această politică va fi respectată și pentru celelalte modele din seria Galaxy A 201. Vom vedea.

Citește și: Samsung Galaxy A52 Review

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *