Samsung a anunțat că și-a unit forțele pentru a livra cea mai recentă gamă de dispozitive Galaxy către clienții din Irlanda drone nivel aerospațial dezvoltat de Manna Drove Delivery.

Dronele cu mană pot atinge viteze maxime de peste 60km / h și pot zbura la altitudini de 50-80 de metri. Serviciul este în prezent disponibil numai pentru clienții din orașul Oranmore care își pot primi produsele acasă în doar 3 minute de la achiziție.

Deși serviciul este disponibil în prezent doar în Oranmore, Samsung și Manna caută modalități de extindere a serviciului la nivel național, însă nicio companie nu a furnizat mai multe detalii despre ce ar putea fi următorul oraș și nici când va extinde acoperirea serviciului.

Samsung livrează smartphone-urile Galaxy cu o dronă

În prezent, nu toate produsele Samsung vor fi livrate clienților cu drone, dar lista dispozitivelor eligibile include cele mai recente și cele mai importante Smartphone Samsung, precum seria Galaxy S21, Galaxy Tab S7, căștile Galaxy Buds Pro, ceasul inteligent Galaxy Watch 3 și chiar seria recent lansată Galaxy A, care include Galaxy A52 este Galaxy A72, deși nu este clar dacă cumpărătorii de Samsung Galaxy A32 obține aceleași privilegii.

Citește și: Cele mai bune drone din martie 2021: iată sfaturile noastre

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *