Politica de actualizare software a Samsung se așteaptă ca modelele mai noi să primească o actualizare lunară, altele doar o actualizare trimestrială, iar unele doar de două ori pe an.

Compania își respectă propriile criterii pentru includerea dispozitivelor în ciclul de actualizare lunară, trimestrială și semestrială și modifică periodic listele de dispozitive conexe.

Cele mai recente știri se referă Samsung Galaxy A30 care tocmai a redus frecvența actualizărilor de securitate de la trimestrial la semestrial.

Samsung Galaxy A30 primește actualizări de securitate semestriale

Samsung a decis să includă acest lucru Smartphone Android a apărut acum câțiva ani pe lista dispozitivelor care primesc actualizări la fiecare șase luni.

Producătorul a anunțat recent că va furniza acum patru ani de actualizări de securitate pentru dispozitivele eligibile, inclusiv Galaxy A30 care, prin urmare, va continua să fie acceptat, dar va primi doar alte două actualizări.

Nu este ușor să identificăm criteriile după care Samsung decide să schimbe ciclurile de actualizare a securității pentru smartphone-urile sale.

Factorii implicați pot include cifrele vânzărilor și evaluarea vulnerabilității securității la posibile amenințări.

Recent, gigantul sud-coreean se străduiește pentru asta refolosiți smartphone-urile mai vechi pentru a permite un acces mai mare la asistența medicală oftalmică în comunitățile mai sărace.

Citește și: Cele mai bune smartphone-uri Samsung: ratingul din aprilie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *