Pare din toate punctele de vedere o eroare de preț, dar oferta este mai reală ca niciodată: Samsung Galaxy A52 5G, în cea mai scumpă variantă, prin urmare, cu multă conectivitate viitoare (acum și prezentă) pot fi găsite pe Amazon la același preț ca varianta 4G și nu cu 459 de euro, care este prețul listei sale. Să mergem în ordine.

Samsung a anunțat în luna martie 3 noi modele din seria A: Samsung Galaxy A52 (LTE), Samsung Galaxy A72 (LTE) și Samsung Galaxy A52 5G, acesta din urmă având particularitatea de a avea un procesor mai performant, adică Snapdragon 750Gși o rată de reîmprospătare a afișajului Super Amoled mai mare, a 120 Hz în loc de 90.

Este practic cel mai bun produs al lotului pentru cei care caută un smartphone de lungă durată și de lungă durată, care poate asigura mulți ani de utilizare.

Super ofertă pentru Galaxy A52 5G pe Amazon

Prețurile de listă stabilite de Samsung pentru diferitele smartphone-uri sunt următoarele:

  • Samsung Galaxy A52 LTE cu 379 Euro;
  • Samsung Galaxy A72 LTE cu 479 Euro;
  • Samsung Galaxy A52 5G pentru 459 de euro.

De asemenea, varianta cu mai multe corpuri este disponibilă pe Amazon, Samsung Galaxy A52 5G cu prețul variantei LTE, adică 379 euro în loc de 459 euro, unu Conform atat de bun 80 de euro la câteva zile după lansare. Produsul este livrat de la Amazon, dar este vândut de magazinul Telefoniamoci. O puteți cumpăra de pe pagina dedicată de pe Amazon.it.

Îl vei face al tău?

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *