Nu este prima dată când auzim zvonuri despre asta Samsung Galaxy A82. Cu câteva zile în urmă, s-au scurs știrile despre posibila implementare a unei camere rotative, împreună cu o fișă tehnică completă, cu multe dintre caracteristici, dintre care unele tocmai au fost reconfirmate printr-o nouă scurgere legată de Google Play Console.

Specificațiile Samsung Galaxy A82

Prin urmare, după ce a ieșit și, așa cum era deja de așteptat, Samsung Galaxy A82 ar trebui să sosească cu un chipset high-end, dar datat la bord, Qualcomm Snapdragon 855+ pe care compania americană a lansat-o pe piață în vara anului 2019.

Acest SoC este realizat cu un proces de producție de 7 nanometri, are un procesor octa core în partea de sus a 2,96 GHz și un GPU Adreno 640 și, în acest caz, este însoțit de 6 GB RAM.

Samsung Galaxy A82

Cardul în cauză menționează, de asemenea, Android 11 ca sistemul de operare al Samsung Galaxy A82 (denumit în cod a82xq) și rezoluția ecran: 1080 x 2400 pixeli.

Randamentul (pe copertă), care exclude sistemul rotativ al camerei, nu iese mai mult, dar pe baza a ceea ce a ieșit în ultimele săptămâni, ne așteptăm să aflăm mai multe în zilele următoare când considerăm că d Debutul său este programat pentru luna iunie …

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzie Samsung Galaxy A52: Samsung pentru toată lumea (videoclip și articol)

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *