Astăzi vine un val de actualizări acasă Samsung, Huawei este UNU, o altă confirmare clară a modului în care munca companiilor angajate să-și îmbunătățească smartphone-urile și să ofere tuturor clienților cea mai satisfăcătoare experiență posibilă continuă. Să mergem direct la subiect și să vedem care sunt toate dispozitivele și inovațiile actualizate introduse de actualizări.

Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+

Samsung a lansat, chiar și în Europa (exact în Germania), o nouă actualizare pentru Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ care va veni, cu puțin timp înainte, Patch de securitate Android aprilie 2021 și unele îmbunătățiri de performanță. În mod clar, în absența rapoartelor din direcția opusă, nu au fost introduse noutăți notabile, dar vă vom actualiza dacă se schimbă ceva.

UNUR 20 și UNOR 20 Pro

HONOR 20 și HONOR 20 Pro primesc, începând din China și India, o actualizare care introduce, deși târziu, Patch de securitate Android februarie 2021, pe lângă îmbunătățirile generice obișnuite în stabilitatea și viteza sistemului. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că firmware-ul din versiune, bazat pe MagicUI 4, corectează 105 critici, dintre care 2 sunt de nivel înalt, ceea ce a slăbit securitatea sistemului de operare.

Huawei P30 și P30 Pro

Huawei P30 și P30 Pro sunt, de asemenea, gata să primească, de această dată și în Europa, o nouă actualizare de software care va aduce, pe lângă remedierea erorilor și îmbunătățiri generale ale performanței, și Patch de securitate Android februarie 2021. Noul firmware are o greutate de 237 MB și se bazează pe EMUI 11, pentru care, totuși, nu pare să fi fost adăugate caracteristici noi – în conformitate cu ceea ce au raportat utilizatorii.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Revizuirea Samsung Galaxy Note 10+

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *