Samsung Galaxy S21 sub 700 de euro? Este posibil, cel puțin cu oferta actuală a Amazon la care se adaugă un cod de reducere în valoare de 100 de euro pentru a fi aplicat în coș.

Samsung Galaxy S21 este noul flagship al casei coreene și se distinge de frații S21 Plus și S21 Ultra pentru dimensiunile mai mici, îndrăznețe de om, deși are încă un ecran mare de 6,1 inci (Super AMOLED cu actualizare de rezoluție FHD + la 120 Hz). Prin urmare, este un produs actual și recent, care garantează performanța în toate circumstanțele, cum ar fi viteza în software, pe camere și pe baterie, unde compania coreeană pare să fi rezolvat problemele care i-au afectat produsele până în celălalt an.

Samsung Galaxy S21 într-o super ofertă pe Amazon

Ei bine, dacă v-ați propune un Samsung Galaxy S21, acum poate că este timpul să vă loviți de jackpot după cum urmează oferit la o reducere de 799,90 Euro în loc de 879 de euro inițiale și, de asemenea, datorită codului de reducere GALAXYS21 puteți intra în timpul fazei de plată (sau faceți clic pe pagina Aplicare cupon) o puteți duce acasă 699,90 euro, cu o reducere de 180 de euro.

Pe scurt, cu acest preț devine irezistibil și dacă vă gândiți să vă schimbați smartphone-ul, poate fi de fapt oportunitatea potrivită, deoarece este puțin probabil să reveniți la această cifră.

Cumpărați Samsung Galaxy S21 cu 699 de euro pe Amazon.it, nu uitați să faceți clic pe Aplicați cuponul pe pagina. Din păcate acest super preț este exclusiv pentru varianta Violet, Negru de exemplu costă în final 779 de euro.

Cumpărați Samsung Galaxy S21 cu 699 de euro pe cuponul Amazon.it: GALAXYS21

Oferta cupon se încheie pe 5 aprilie 2021.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *