Samsung Galaxy S20 Fan Edition a fost cu siguranță unul dintre smartphone-uri Samsung cel mai apreciat și bine primit din 2020, grație unui echilibru excelent între performanță – unul dintre puținele modele Samsung care montează un procesor Qualcomm în comparație cu Exynos – și design. Având în vedere popularitatea modelului menționat mai sus, știrile despre intenția companiei de a realiza acest lucru nu ne-au surprins. Samsung Galaxy S21 Fan Edition.

Senzor nou de culoare și 32 MP

De fapt, la începutul lunii, am vorbit despre cum ar putea arăta dispozitivul odată gata, și astăzi colegii noștri GalaxyClub publica niste stiri destul de interesante despre camera frontala și una nepublicată culoare. Urmând ordinea, se pare că Samsung Galaxy S21 Fan Edition se poate potrivi unui Senzor de 32 MP, posibil același lucru pe care compania îl păstrează pe Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72. În loc să ajungă la noua culoare, se pare că smartphone-ul mediu de vârf poate găzdui și o variantă verde deschis, care este poziționat lângă deja cunoscut (dar nu sigur) alb, gri și violet.

Din păcate, un număr mare de detalii lipsesc în continuare în fișa tehnică și în designul definitiv al Samsung Galaxy S21 Fan Edition, dar, atunci când luăm în considerare toate lucrurile bune care au fost făcute cu modelul de anul trecut, avem încredere că Samsung va putea a împacheta o mică bijuterie care nu trebuie ratată.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Samsung

Pe copertă Samsung Galaxy S20 Fan Edition

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *