Samsung Galaxy S21 sub 700 de euro și cu căști cadou? Este posibil, cel puțin cu oferta actuală a Amazon la care se adaugă un cod de reducere în valoare de 100 de euro pentru a aplica în coș.

Samsung Galaxy S21 este noul flagship al casei coreene și se distinge de frații S21 Plus și S21 Ultra pentru cei mai mici, îndrăzniți să spună, deși are încă un ecran mare de 6,1 inci (Super Amoled cu actualizare rezoluție FHD + la 120 Hz). Prin urmare, este un produs actual și recent, care garantează performanța în toate circumstanțele, cum ar fi viteza în software, pe camere și pe baterie, unde compania coreeană pare să fi rezolvat problemele care i-au afectat produsele până în celălalt an.

Reducere dublă + Galaxy Buds cadou

Ei bine, dacă v-ați propune un Samsung Galaxy S21, acum poate că este timpul să vă loviți de jackpot după cum urmează oferit la o reducere de 799 Euro în loc de 879 de euro inițiale și, de asemenea, datorită codului de reducere GALAXYS21 puteți intra în timpul fazei de plată (sau faceți clic pe pagina Aplicare cupon) o puteți duce acasă 699 Euro, cu o reducere de 180 de euro.

Dar nu s-a terminat încă, pentru că dacă cumperi un Galaxy S21 până la 28 martie și înregistrați-l pe membrii Samsung destinatari Căști fără fir Samsung Galaxy Buds Live True cadou, costă aproximativ 149 Euro. Găsiți mai multe detalii despre cum să solicitați cadoul în articolul nostru.

Pe scurt, cu acest preț devine irezistibil și, dacă vă gândiți să vă schimbați smartphone-ul, ar putea fi de fapt ocazia potrivită, deoarece cu greu va reveni la această cifră în curând.

Cumpărați Samsung Galaxy S21 cu 699 de euro pe Amazon.it, nu uitați să faceți clic pe Aplicați cuponul de pe pagină. Din păcate, acest super preț este exclusiv pentru varianta Violet, negru, de exemplu, costă în cele din urmă 725 de euro.

De asemenea, este interesantă promoția pentru Samsung Galaxy S21 + de la 256 GB în negru pentru 751 euro în loc de 1129 euro datorită ofertei Amazon și cuponului de 150 €: S21PLUSULTRA

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *