Zvonurile care conform lui Samsung va fi gata să lanseze un nou ceas inteligent cu care va trebui să-și ia rămas bun de la Tizen OS pentru a se concentra pe Wear OS de la Google.

Noi confirmări pentru Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

Ultima confirmare vine de la Max Weinbach, care cu un post luminat Stare de nervozitate în ultimele ore, a anunțat că a găsit în cea mai recentă versiune a aplicației Galaxy Wearable două noi nume de cod, „Fresh” și „Wise”, care ar trebui să fie cele ale următoarelor două smartwatch-uri ale companiei, ceasuri care au fost lansate cu numele de Samsung Galaxy Watch 4 este Galaxy Watch Active 4.

Conform celor expuse până acum, cele două noi ceasuri inteligente ale Samsung ar trebui să fie disponibile în două „dimensiuni” (una de la 40/41 mm și cealaltă de la 44/45 mm) și în două versiuni (una cu -Bluetooth și alta, de asemenea, cu suport pentru rețeaua de date mobile).

De asemenea, în codul aplicației Galaxy Wearable, Weinbach a găsit termenul „apă”, care, potrivit lui, ar trebui să reprezinte nivelul de compatibilitate al Samsung pentru Wear OS și o referință la „newos”.

În esență, totul pare să sugereze că zvonurile că Samsung a decis să se concentreze pe Wear OS by Google sunt bine întemeiate, iar Samsung Galaxy Watch 4 și Samsung Galaxy Watch Active 4 ar trebui să fie primele două dispozitive ale gigantului coreean care vor putea să mizează pe această adevărată revoluție.

Nu este clar de ce Samsung a decis să renunțe la sistemul de operare Tizen în favoarea Wear OS, deoarece platforma sa este, fără îndoială, mai ușoară (și, de asemenea, foarte populară pentru utilizatori). Poate că împingerea producătorului în această direcție este cantitatea decisiv mai mare de aplicații disponibile pentru gigantica platformă Mountain View sau această mișcare face parte din inițiativele legate de consolidarea colaborării cu Google.

Pentru lansarea Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4 va exista o așteptare până în al treilea trimestru al anului 2021.

Citește și: Recenzie Samsung Galaxy Watch 3

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *