Asta de podcast este unul dintre sectoarele în creștere în domeniul conținutului multimedia și se pare că și asta Samsung a decis să se concentreze asupra acestei categorii, punând la dispoziția utilizatorilor propria aplicație dedicată.

La urma urmei, nu este de mirare că până și gigantul coreean evaluează cu atenție sectorul podcast-urilor, care în ultimele luni a stârnit interesul multor companii mari din sectorul tehnologic.

Samsung preinstalează multe aplicații pe smartphone-urile sale și probabil cel mai ciudat aspect este că până acum nici măcar unul nu a ascultat podcast-urile și, printr-o nouă actualizare a Samsung Free (care a înlocuit Samsung Daily și care ajunge treptat din ce în ce mai multe dispozitive ), producătorul coreean pune capăt acestui „decalaj”.

Amintiți-vă că pentru a accesa Samsung Free este necesar să faceți stânga pe ecranul principal al smartphone-ului.

Samsung Update este gratuit și acceptă podcast-uri

Actualizarea aplicației Samsung Free este lansată pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S21, Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 10 și oferă utilizatorilor o bibliotecă de podcast-uri pentru care este posibil să aibă acces prin fila Ascultați.

Samsung gratuit

La lansare, selecția de conținut disponibil include podcast-uri dedicate știrilor, culturii, comediei și sporturilor de la principalii radiodifuzori precum NPR și iHeartMedia.

Pentru a profita de această nouă funcție, utilizatorii vor trebui să se asigure că sunt conectați la un cont Samsung înainte de a începe.

Probabil că o altă aplicație pentru a asculta podcast-uri nu a fost printre prioritățile majorității utilizatorilor (ia în considerare doar câte soluții sunt disponibile pe Google Play Store), dar proprietarii de smartphone-uri Samsung cărora le place acest tip de conținut ar putea fi convenabil să aibă propria lor aplicație creată în mod special de gigantul coreean.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *