Samsung este, fără îndoială, producătorul care, mai presus de toate, a decis să se concentreze asupra lui pliabil în ultimii ani și că mai mult decât oricine altcineva a inovat în acest domeniu prin crearea unor factori de formă noi.

Compania sud-coreeană nu intenționează să se oprească aici și pare să lanseze noi modele actualizate de Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2 în a doua jumătate a anului 2021. După cum a raportat Nikkei Asia, însă, cele mai suculente știri ar fi un tip nou de pliabil care poate fi pliat de două ori, rezultatul unui proiect secret la care compania lucrează de luni de zile.

Un nou tip de Samsung pliabil este pe drum

Proiectul de pliabil dublu se întâmplă încă în multe aspecte, inclusiv în raportul de aspect al ecranului complet deschis. De fapt, compania dorește un raport de aspect mai ușor pentru aplicație, cum ar fi cele mai frecvente 16: 9 și 18: 9.

Samsung este cu siguranță producătorul care poate conta pe cel mai mare număr de brevete depuse cu privire la smartphone-urile pliabile, cu modele pliabile chiar și de trei ori.

Pentru o companie care investește atât de multe resurse în cercetarea și dezvoltarea acestor noi iterații ale smartphone-ului clasic, următorul pas cel mai firesc ar fi stabilirea unui obiectiv ambițios, așa cum a raportat o persoană în contact direct cu producătorul: de fapt, Samsung ar fi dispus să compare numărul de vânzări ale pliabilelor sale cu cel al familiei populare Galaxy Note, care vinde peste 10 milioane de unități pe an.

Un număr mare, dar, de asemenea, nu a fost atins datorită situației particulare a familiei phablet cu S-Pen, care, așa cum a fost anunțat chiar de Samsung, anul acesta nu va vedea lansarea unui nou model.

Seria Note nu se mai poate lăuda cu caracteristici exclusive care o pot distinge în mod clar de mai faimoasa serie Galaxy S, care de-a lungul anilor și-a făcut proprii câteva dintre caracteristicile care caracterizează cel mai bine familia phablet cu plumb

Și în această criză de identitate a seriei Note, i pliabil ca singura alternativă reală la seria Galaxy S și că, dacă Samsung reușește să includă S-Pen și în modelele sale pliabile, acestea ar putea înlocui de fapt seria istorică Galaxy Note.

Samsung afișează un senzor de 200 megapixeli

Chiar astăzi Samsung a postat un tweet care va alimenta curiozitatea multora.

Dragă obturator, la ce te aștepți cel mai mult de la camera ta pentru smartphone? 📷 pic.twitter.com/HGwmoKYD3V

– Samsung Exynos (@SamsungExynos) 22 martie 2021

Tweetul pune o întrebare ipotetică unui senzor foto: “Dragă obturator, la ce aștepți mai mult decât o cameră pentru smartphone?” cu video atașat al unui senzor de la 200 MP împreună cu alți cinci senzori.

Putem nota, de asemenea, aranjamentul: patru pe spate și două pe partea din față a misteriosului dispozitiv, toate alimentate de ceea ce pare a fi un procesor nou. Samsung Exynos.

Cu toate acestea, videoclipul în cauză nu poate fi dedicat unui nou smartphone cu acest senzor, ci mai degrabăExynos 2100: singurul cip care poate suporta până la șase senzori, dintre care unul este de 200 MP.

Samsung nu pare să vrea să se bazeze pe lauri și să continue să inoveze și să investească în viitorul smartphone-urilor sale: pliabil și cu senzori de 200 Megapixeli.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Samsung Galaxy Z Fold 3 poate suporta S Pen

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *