Samsung este una dintre cele mai atente companii care lansează actualizări de software pentru smartphone-urile lor, de multe ori chiar deasupra Google în ceea ce privește sosirea patch-uri de siguranță lunare.

Samsung Galaxy A52 primește actualizări lunare

În aceste ore, gigantul sud-coreean a schimbat lista modelelor de smartphone-uri indicate pentru a primi actualizări in fiecare luna, trimestrial sau la fiecare șase luni. Samsung Galaxy S9 și Samsung Galaxy S9 + se încadrează oficial în smartphone-urile Android care vor primi actualizări de securitate trimestrial, în timp ce noul smartphone Samsung Galaxy A52 mid-range – atât în ​​versiunile 4G, cât și în versiunile 5G – se numără printre cei care primesc actualizări lunare de securitate. Modelul Samsung Galaxy A72 este unul dintre cele cu actualizări trimestriale de securitate.

Compania se asigură pentru smartphone-urile sale 4 ani de actualizări de software cu primii trei ani caracterizați prin patch-uri de securitate lunar, cu ultimul an (al patrulea, deci) cu 4 patch-uri de securitate generale scanate la fiecare trei luni.

Sosirea unui smartphone în lista terminalelor care vor fi actualizate trimestrial, cum ar fi seria Samsung Galaxy S9, indică faptul că se apropie sfârșitul ciclului său oficial de asistență. Iubitorii de modding sunt puțin speriați de această eventualitate, dar, dimpotrivă, așteaptă să spere pentru vastul univers de ROM-uri personalizate gata de instalare; altele, pe de altă parte, se pot baza pe cele mai bune smartphone-uri Android sau pe cele mai bune smartphone-uri Samsung pentru a găsi următorul dispozitiv de utilizat în următorii câțiva ani.

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzie pentru Samsung Galaxy A52

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *