Motorola pare intenționat să ridice clasa gamei sale medii-scăzute cu un nou dispozitiv, Moto G20.

După cum este confirmat de o scurgere pe Geekbench și FCC (the Comisia Federală de Comunicații), casa înaripată deținută de Lenovo pare gata de lansare Moto G20, un smartphone de ultimă generație care nu se laudă cu specificațiile tehnice relevante, dar se poate baza pe lunga și câștigătoarea tradiție a Motorola cu dispozitive din această gamă de prețuri.

Site-ul FCC în sine pare să-și confirme caracteristicile tehnice, inclusiv un misterios chipset UNISOC T700, care este pe scurt un procesor octa-core tactat la 1,82 GHz cu un GPU ARM Mali-G52.

Specificațiile și prețul nu sunt rele pentru Motorola Moto G20

Moto G20 poate suporta și o baterie de 5000 mAh și suport de încărcare de 10W. Așa cum era de așteptat pentru un smartphone din această gamă, acesta nu ar trebui să aibă conectivitate 5G.

Din punct de vedere software, Motorola nu ar trebui să dezamăgească așteptările, deoarece trebuie să urcăm la bordul Moto G20 Android 11 sperând să fie o versiune cât mai aprovizionată cu obiceiurile Moto clasice, utile și niciodată invazive.

Deoarece scurgerea provine și de la Geekbench, să vorbim despre etaloane: Moto G20 are un scor de 377 într-un nucleu și 1320 de puncte în multe nuclee. Rezultate care l-au plasat, de fapt, la capătul inferior al acestui clasament, împreună cu smartphone-uri similare în ceea ce privește prețul și specificațiile tehnice.

Nemulțumit, Motorola Moto G20 a apărut și pe site-ul unui distribuitor de telefonie spaniolă, ParatuPc, în varianta RAM de 4 GB și 64 GB memorie internă la prețul 148.07. Aceste informații suplimentare ne permit să ne imaginăm că acesta ar putea fi prețul de vânzare și în restul Europei. Ar trebui să existe și o pereche de căști în pachet, un detaliu care nu poate fi luat în considerare în aceste zile.

Motorola nu a furnizat încă o dată de lansare pentru Moto G20, dar a confirmat data de lansare a Moto G100 (cunoscută și sub numele de Motorola Edge S) pentru 25 martie și, prin urmare, nu pare a fi o erupție la asumarea prezenței Moto G20 chiar cu această ocazie.

Citește și: Motorola va lansa Moto G50, G100 și Hanoip: aici sunt specificațiile probabile

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *