El promite să fie un tâmpit de aprilie intens Huawei, care în ultimele zile ale lunii viitoare planifică două întâlniri cheie pentru 2021: vorbim despre lansarea HarmonyOS și prezentarea seriei așteptate de smartphone-uri de top Huawei P50.

Când trebuie să sosească HarmonyOS și Huawei P50

Potrivit celor dezvăluite de un membru al gigantului chinez, Huawei va avea două evenimente separate programate pentru aceste două lansări, una pentru 22 aprilie și cealaltă pentru 27 aprilie, inclusiv al treilea eveniment. Foarte important va deveni ca dezvoltator al Huawei . Cloud conferință 2021 (24-26 aprilie).

Există câteva zvonuri care au urmat în ultimele zile și, pe măsură ce încercăm să combinăm indicațiile, ajungem la următoarea posibilă reconstrucție (dar încă nu confirmată oficial): 24 aprilie este de așteptat ca producătorul să lanseze prima versiune finală a HarmonyOS, în timp ce trei zile mai târziu, 27 aprilie, este de așteptat să prezinte seria Huawei P50 la nivel global.

Pentru debutul oficial al noilor smartphone-uri pe piață, atunci va trebui să avem răbdare până în luna mai, când producătorul ar trebui să înceapă marketingul mai întâi în China și apoi în alte țări.

În ceea ce privește HarmonyOS, primele smartphone-uri care se pot baza pe noul sistem de operare al gigantului chinez vor fi cele din seria Huawei P50 și Huawei Mate X2, dar în câteva săptămâni lista telefoanelor acceptate trebuie să crească rapid.

În cele din urmă, vă reamintim că familia Huawei P50 ar trebui să fie formată din trei modele: versiunea „de bază”, de fapt, ar trebui să fie însoțită de o variantă „Pro” și „Pro +”, toate combinate cu o atenție deosebită acordată sectorului fotografic , care va reprezenta principalul punct forte al seriei.

Va fi interesant să știm la ce prețuri Huawei își va lansa noile smartphone-uri, fără a pierde cele care prezic surprize pozitive din acest punct de vedere și este ocazia potrivită pentru gigantul chinez de a lăsa un public larg de utilizatori să descopere noua sa operare. sistem. Acum vedem.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *