Din ultimele tablete Padul meu 4 este My Pad 4 Plus au fost eliberate în 2018, până acum câteva săptămâni arătau ca. Xiaomi abandonase această categorie de dispozitive.

Astăzi aflăm că compania nu pare să fi aruncat prosopul, întrucât un informator de încredere a confirmat existența presupusei tablete Mi Pad 5. scurs în ultimele săptămâni.

Se așteaptă ca Xiaomi Mi Pad 5 să ofere un ecran de 11 inci

Potrivit popularei stații de chat digitale chineze Tipster, Xiaomi Mi Pad 5 va oferi un ecran de 11 inci cu o rată de reîmprospătare ridicată.

Pentru comparație, Mi Pad 4 și Mi Pad 4 Plus sunt echipate cu un ecran de 8 inci și respectiv 10,1 inci cu o rată de reîmprospătare standard de 60 Hz, în timp ce Mi Pad 5 oferă un afișaj de dimensiuni similare cu cele ale iPad Air A 4-a generație (10,9 inci) sau a iPad Pro 11 inci.

În plus, potrivit leaker-ului, următoarea tabletă a Xiaomi va suporta și Mi Device Control, funcționalitate identică cu HUAWEI Multi-screen Collaboration.

În prezent, informatorul nu este sigur dacă tableta Xiaomi Mi Pad 5 va fi anunțată la evenimentul din 29 martie, în cadrul căruia compania va dezvălui Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Pro 5G este Mi 11 Ultra 5G.

Conform zvonurilor recente sunt planificate cel puțin două versiuni ale Xiaomi Mi Pad 5, una cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 870, și una cu chipset-ul MediaTek Dimensity 1200.

Pe copertă: Mi Pad 4

Citește și: Cele mai bune tablete Android: iată clasamentul din martie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *