La câteva zile după prima lacrimă a Xiaomi Mi 11 Ultra, însuși gigantul asiatic ne arată un videoclip oficial care dezvăluie secretele noului flagship, dezvăluit oficial săptămâna trecută. Din nou Weibo a fost ales ca platformă, dar la sfârșitul articolului puteți viziona videoclipul pe YouTube.

A dezvăluit interiorul Xiaomi Mi 11 Ultra

Odată ce capacul din spate este îndepărtat, modulul camerei mari din spate este vizibil în mod clar, care include și ecranul secundar preluat de la Mi Band 5, în timp ce în partea centrală găsim sistemul NFC, bobina de încărcare fără fir și bateria, foarte îngrijite.

Odată ce bobina de încărcare este îndepărtată, devine mai ușor de văzut componentele interne, începând cu o placă de bază foarte bine organizată construită literalmente în jurul blocului mare care cuprinde întregul compartiment fotografic. În videoclip este posibil să se detecteze în detaliu poziționarea componentelor principale, cu primul sistem de disipare realizat din foi de cupru și grafen.

Vedem și cele două difuzoare, a căror reglare a fost realizată de Harman Kardon, motorul cu vibrații liniare și bateria mare de 5.000 mAh cu sistemul său de încărcare de 67 de wați, atât wireless, cât și cablat. Îndepărtarea afișajului ne permite să descoperim cititorul de amprente și imensa cameră de aburi, nucleul întregului sistem de răcire, integrat perfect în cadrul central.

Din nou, prin urmare, este posibil să observăm foarte clar munca excelentă făcută de inginerii Xiaomi, cu o dispunere foarte îngrijită a elementelor și o atenție deosebită chiar și la detalii mici. După video cu demolarea completă.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *