Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 + și Samsung Galaxy S21 Ultra sunt smartphone-urile de referință actuale ale producătorului sud-coreean, iar acesta din urmă tocmai a anunțat realizarea unui reper important al vânzări pe piața internă.

Chiar în această dimineață, el ne-a vorbit despre seria Galaxy S21 de la Samsung pentru a vă spune toate noutățile despre cea mai recentă actualizare de software primită; acum să redeschidem subiectul pentru a vorbi despre întâmpinarea pe care o primesc cele trei modele Coreea de Sud.

Samsung Galaxy S21 Series: Primul milion de acasă

Dacă anul trecut Samsung a avut de-a face cu vânzările nesatisfăcătoare ale seriei Galaxy S20, în 2021 are cu siguranță o pagină: un design mai rafinat și rafinat, prețuri ușor mai mici și îmbunătățiri SoC vizibile Exynos 2100 (aici comparația noastră cu Qualcomm Snapdragon 888 și Apple A14 Bionic) a făcut modelele din serie Samsung Galaxy S21 cu siguranță mai aromat.

Această opinie, care se pare că este împărtășită și de cumpărători, inclusiv de cei din Coreea de Sud (altele decât nemo propheta in patria): Samsung tocmai a confirmat că seria Galaxy S21 a depășit săptămâna trecută Milion de unități vândute pe piața internă.

Deși nu este o cifră impresionantă în sens absolut, importanța sa apare doar după o analiză atentă: Samsung Galaxy S21 și frații săi au atins doar această etapă 57 de zile de la lansare, în timp ce anul trecut seria Galaxy S20 durase o lună în plus. Deși acesta este un semn clar de recuperare, actualele nave majore nu au reușit încă să ajungă din urmă cu seria Galaxy S10, care a durat 47 de zile până a trecut aceeași etapă.

De asemenea, producătorul a informat că Samsung Galaxy S21 reprezintă 52% din vânzările interne, în timp ce Samsung Galaxy S21 Ultra reprezintă 27%, iar Samsung Galaxy S21 + ar trebui să reprezinte restul de 21%. În plus, 20% din unitățile vândute au constat din variante deschise, iar 60% din unități au fost vândute prin canale online.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *