Au fost necesare câteva ore pentru ca OnePlus să înțeleagă că a patra versiune beta a OxygenOS 11 pentru seria OnePlus 7 și 7T a fost cea definitivă. Acest lucru explică lansarea versiunii stabile după beta, despre care am vorbit în acest articol, care conținea doar câteva remedieri de erori legate în special de Bluetooth.

OxygenOS Stable 11 pentru OnePlus 7 și 7T

În plus față de aducerea în cele din urmă a versiunii stabile a Android 11 la cele patru smartphone-uri, OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro, este demn de remarcat prezența patch-urilor de securitate pentru februarie 2021. Jurnalul de schimbări este, cu siguranță, complet. și include o interfață grafică renovată, inclusiv interfața camerei, suport pentru codecul HEVC, o comandă rapidă pentru activarea modului întunecat din setările rapide, cu posibilitatea de a activa automat modul întunecat, instrumente noi pentru modul de joc Game Space, design nou al raftului și îmbunătățiri ale galeriei. Puteți consulta în continuare modificările complete pe forumul oficial OnePlus.

Ca întotdeauna înainte de o astfel de actualizare importantă, vă sfătuim să vă salvați datele, pentru a evita orice probleme în cazul în care actualizarea ar crea probleme și va fi necesară o recuperare completă a sistemului de operare. Descărcarea este foarte substanțială, aproximativ 2,6 GB pe care va trebui să le descărcați prin WiFi pentru a nu pierde date.

Cum se actualizează OnePlus 7 și 7T |

Ca întotdeauna, lansarea are loc într-un mod limitat, cu unii utilizatori implicați în actualizare, pentru a evita problemele în cazul în care apar erori neașteptate. Odată ce OnePlus a verificat bunătatea actualizării, lansarea va continua mai repede. XDA Developers raportează deja unele probleme cu aparatul aparent că nu funcționează, precum și alte probleme minore.

Dacă doriți să vă provocați norocul, având încredere că totul merge în direcția corectă, puteți utiliza următoarele link-uri pentru a descărca și instala versiunea stabilă a OxygenOS pentru OnePlus 7T, linkurile către seria OnePlus 7 ar trebui să fie disponibile în curând.

OnePlus 7T

OnePlus 7T Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *