Conferința de testare și certificare a sistemului prin satelit a avut loc recent la Beijing BeiDou, timp în care a fost publicată prima listă de dispozitive certificate acum pentru sistemul chinez de poziționare prin satelit.

Conform informațiilor, șapte produse au primit certificare și sunt un dispozitiv format din OPPO, eu traiesc, Xiaomi este măr, in timp ce Huawei în prezent este unul dintre marii absenți.

În prezent Android este iOS acceptă sistemul BeiDou, deci nu este surprinzător faptul că cei patru producători menționați mai sus au obținut certificarea, totuși procesorul Kirin acceptă pe deplin și sistemul de poziționare chinezesc.

Pentru BeiDou, acesta este un pas important în utilizarea serviciilor de testare și certificare pe scară largă pentru dispozitive mobile pentru a concura cu sistemele de satelit GPS, GALILEO și GLONASS.

BeiDou este un sistem de navigație format din două constelații de satelit separate. În 2020, China și-a lansat satelitul a finalizat acest sistem de navigație.

Unele caracteristici ale sistemului de satelit BeiDou

BeiDou-3 are o precizie generală de poziționare mai mică de 10 metri, o precizie de măsurare a vitezei mai mică de 0,2 m / s, o precizie a timpului mai mică de 20 nanosecunde și o disponibilitate a serviciului mai mare de 99%. Tehnologia oferă performanțe superioare în Asia-Pacific. regiune.

S-ar putea să vă intereseze: Busola este din nou pe Google Maps pentru Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *