Ventilator de podea invertor Smartmi DC 3

Din China vine vestea lansării Xiaomi, prin Smartmi, un nou dispozitiv dedicat pasionaților de case inteligente: vorbim despre Ventilator de podea invertor Smartmi DC Ediția a 3-a Black Gold.

După cum sugerează și numele său, este un ventilator inteligent, conceput cu scopul de a garanta utilizatorilor un produs care poate fi folosit și în dormitor, producând un nivel redus de zgomot, astfel încât să nu deranjeze somnul.

Principalele caracteristici ale ventilatorului de podea Smartmi DC Inverter 3

Echipat cu un design destul de rafinat, Smartmi DC Inverter Floor Fan 3 poate sta pe culoarea negru și auriu, ideal pentru a nu ieși în evidență noaptea și a nu distrage atenția restului utilizatorilor.

Alte caracteristici ale noului ventilator inteligent al Xiaomi includ o baterie litiu-ion integrată care poate fi reîncărcată în 4 ore (conform Xiaomi ar trebui să poată garanta până la 20 de ore de autonomie), un ventilator care adoptă sistemul brushless al Minebea pentru reducerea zgomotului, Algoritmul senzorului de vânt dinamic al companiei, un senzor integrat de temperatură și umiditate care modifică automat viteza în funcție de condițiile de mediu, menținând în același timp o viteză confortabilă a vântului.

În plus, Smartmi DC Inverter Floor Fan 3 are un generator de ioni negativ încorporat care reduce praful și electricitatea statică și menține un mediu răcoros.

Evident, nu lipsește suportul pentru aplicația MIJIA, prin care utilizatorii pot seta un timp pre-aprins, pot regla luminozitatea ecranului, pot seta unghiul, pot controla temperatura și nivelul de umiditate, pot gestiona viteza vântului etc.

Smartmi DC Inverter Floor Ventilator 3 Black Gold Edition este în vânzare în China de ieri la un preț oficial de 699 de yuani, egal cu cursul de schimb de aproximativ 90 de euro. Nu există informații despre posibila sa comercializare și în Europa.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *