Sony continuă să se concentreze puternic pe divizarea telefonului său mobil, în ciuda cotelor mici de piață, de fapt, gigantul japonez este gata să prezinte succesorul Sony Xperia 1 II:Xperia 1 III dintre care leaker-ul chinez ZACKBUKS de pe Weibo a dezvăluit specificații interesante.

Mulțumită Xperiablog de fapt, aflăm că producătorul a anunțat oficial data următorului eveniment de lansare emblematic: stabilit pentru 14 aprilie la ora 9.30 (fusul orar italian), în format online și să poată continua Canalul YouTube Xperia Sony. În timpul prezentării, se așteaptă și prezentarea Xperia 10 III și Xperia 5 III.

Conform informațiilor scurgeri de scurgător, Sony Xperia 1 III trebuie să rămână cu el Snapdragon 888 cu 12 GB RAM și 256 GB stocare internă. Afișajul, împreună cu camerele, calul de lucru al smartphone-urilor marca japoneză, ar trebui să fie un panou OLED din 6.5 inci, rata de reîmprospătare a 120 Hz și o proporție din forma de 21: 9 în stilul tipic Sony.

Leaker afirmă, de asemenea, că ecranul este probabil să fie un 4K HDR cu sprijinul scalei de culori 10 biți. Un panou de 10 biți este capabil să reprezinte imaginile cu precizie, în ceea ce privește tonurile de culoare, exponențial mai mari decât cele ale unui afișaj de 8 biți. În plus, panoul ar trebui să aibă o luminozitate maximă de 1300 de niți, la același nivel cu afișajele OLED de ultimă generație.

Cameră Periscope și multe altele pentru Sony Xperia 1 III

Camera pare a fi cea mai discutată și plină de știri: unele detalii împrăștiate sugerează că Sony pare pregătită să pună în aplicare, pentru prima dată pe seria Xperia, camera periscop cu zoom optic fără pierderi de detalii. Senzorul principal al smartphone-ului ar trebui să fie unghi larg de la 64 MP însoțit de un obiectiv cu unghi foarte mare de 12 MP. Bateria de la bord ar trebui să fie una 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 65W.

În încheiere, scurgerea menționează un preț de 8999 de yuani chinezi convertirea la 1369 dolari e 1166 euro: o creștere semnificativă față de predecesorul Xperia 1 II.

Marele cunoscut rămâne designul, despre care știm doar puțin face, și acesta a fost întotdeauna un punct de durere pentru Sony, care este adesea criticat pentru un anumit conservatorism în acest domeniu. Vom vedea dacă flagship-ul Sony va reuși să spargă inimile fanilor și să ridice averile diviziei mobile a gigantului japonez.

Citește și: În interiorul Sony Xperia Pro nu mai există secrete datorită acestui videoclip

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *