Qualcomm o lansează pe piață pe cea nouă Platforma mobilă Snapdragon 860, care debutează cu POCO X3 Pro, dar aparent nu va fi o noutate absolută. Unele îndoieli au apărut deja în ultimele săptămâni, dar acum este producătorul californian de cipuri care elimină orice incertitudine.

Snapdragon 855+ re-îmbrăcat

Datorită costurilor foarte mari ale platformei Snapdragon 888, cel mai bun din oferta actuală Qualcomm, producătorul american a decis să-și modernizeze oferta schimbându-și numele în Snapdragon 855+, o soluție „veche” de doi ani, dar încă mai mult decât valabilă și capabilă să depășească orice soluție mai recentă de nivel mediu.

Amintiți-vă că Snapdragon 855+ a fost o versiune îmbunătățită a Snapdragon 855 și că noul produs nu ar trebui să schimbe nicio specificație. Prin urmare, Snapdragon 860, cu excepția cazului în care modificările sunt comunicate de Qualcomm, procesor octa core (cu Kryo 485) la 2,96 GHz, GPU Adreno 640, modem Snapdragon X24, fără conectivitate 5G (cu excepția cazului în versiunea cu modemul X50), suport WiFi 6, Bluetooth 5, LPDDR4x memory și este realizat cu un proces de producție de 7 nanometri.

Alegerea Qualcomm pare, așadar, foarte inteligentă, deoarece vă permite să aveți o putere foarte mare, totuși, reduceți costurile pentru public și faceți smartphone-urile care vor fi oferite la prețuri sub 300 de euro mult mai interesante, fără compromisuri speciale și cu tehnologii avansate. ..

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *