De câțiva ani, din când în când, au apărut zvonuri despre un dispozitiv care Spotify poate lansa pentru a permite utilizatorilor să aibă o soluție convenabilă pentru a exploata întregul potențial al acestui serviciu de streaming de muzică în mașină, un dispozitiv cunoscut până acum ca Lucru de mașină.

Ei bine, în orele petrecute înăuntru Reţea au fost publicate câteva imagini care ne arată acest dispozitiv, găsit în aceeași aplicație Spotify și care amintesc fotografiile emise de FCC (Federal Communications Commission), o organizație care a certificat deja Car Thing.

Așa ar trebui făcut Spotify Car Thing

Pentru a caracteriza dispozitivul auto proiectat de echipa populară de servicii de streaming muzical, ar trebui să existe un ecran color, cinci butoane în partea de sus (pentru gestionarea redării muzicii) și un buton mare în dreapta (pentru reglarea volumului sau pentru navigarea în interfața dispozitivului ).

Spotify Car Thing

Comparativ cu imaginea oficială premiată a companiei, care datează din 2019, ecranul este decisiv mai mare și acest lucru sugerează că în ultimii ani dezvoltarea a continuat, făcând schimbări substanțiale dispozitivului.

În practică, din ceea ce am învățat din aceste noi imagini, Spotify Car Thing pare să fi trecut de la un dispozitiv mic „simplu” la divertisment muzical la ceea ce pare a fi un adevărat afișaj inteligent, probabil mai potrivit pentru a oferi o experiență. Completează multimedia și probabil că nu vei avea prea multe dificultăți în a găsi spațiu în mașinile multor utilizatori ai acestui popular serviciu de streaming.

Din păcate, în prezent, proiectele reale ale lui Spotify pentru Car Thing sunt necunoscute, un dispozitiv pentru care nici măcar nu este sigur că este planificat un marketing pe scară largă.

De asemenea, va fi interesant să cunoașteți prețul la care poate fi lansat un astfel de dispozitiv, deoarece acesta este un aspect de o importanță fundamentală pentru a vă face o idee despre recepția oferită de utilizatori.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *