Cu câteva zile în urmă, consola Google Play Store a dezvăluit câteva detalii despre Samsung Galaxy A82 5G, cunoscut în Coreea de Sud sub numele Samsung Galaxy Quantum2. În aceste ore, însă, acestea sunt numeroase scurgere foto anunțați-ne mai multe despre Samsung Galaxy Quantum2.

Mid-range cu SoC vechi

Bazat pe imagini publicat pe Twitter de la Mukyl Sharma, putem vedea ceea ce pare a fi pachetul de vânzare a smartphone-urilor, a cărui exclusivitate este apelată la operatorul sud-coreean SK Telecom – așa cum a fost și cazul modelului Samsung Galaxy Quantum. O altă imagine comparativă arată terminalul Android împreună cu Samsung Galaxy S21 +, de la care este posibil să observăm unele asemănări în ceea ce privește designul camerei din spate – Samsung Galaxy Quantum2 este așteptat cu un modul foto triplu – și dimensiunile.

În ceea ce privește foaia de date probabilă, acestea erau pe Twitter publicat specificații tehnice vorbesc despre un dispozitiv mid-to-high-end cu un display Super AMOLED Infinity-O de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și rezoluție Full HD +, un procesor Qualcomm Snapdragon 855+ cu 6 GB RAM și 128 GB de spațiu intern cu suport micro SD, cameră din spate cu senzor principal de 64 MP, certificare IP67, suport audio Dolby Atmos, senzor de amprentă integrat pe afișaj și o baterie de 4500 mAh.

Nu este încă clar când Samsung Galaxy Quantum2 (cunoscut și ca Samsung Galaxy A82 5G) este așteptat să sosească, dar se vorbește despre începerea precomenzilor începând cu 13 aprilie, cu lansarea efectivă programată pentru 23 aprilie.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Samsung

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *