Asistent Huawei este asistentul digital integrat în smartphone-uri Huawei și, deși poate fi mai puțin faimos decât Asistentul Google sau Amazon Alexa, gigantul chinez a semnat un acord care îl face primul care aduce rezultatele exportului în interiorul asistentului digital.

Rezultatele sportive vin la Huawei Assistant

Într-adevăr, după cum indică colegii din PocketNow, compania a încheiat un parteneriat cu SofaScore pentru a oferi utilizatorilor săi rezultatele oricăror competiții de export pe Huawei Assistant. Conform Tendințele pieței globale de export 2020, numărul utilizatorilor interesați din lumea exporturilor crește rapid. De exemplu, în Europa, se estimează că până în 2023 vor exista aproximativ 113,3 milioane de utilizatori interesați de acest tip de competiție, iar Huawei vizează tocmai această bază de utilizatori cu acordul semnat cu SofaStore.

Exporturile sunt în creștere rapidă și se estimează că veniturile generate de această piață vor ajunge la 1,1 miliarde de dolari, cu o audiență totală de 495 de milioane de dolari în următorii trei ani. Noul „card” disponibil în cadrul Asistentului Huawei va afișa rezultate în timp real de la trei titluri foarte populare:

În plus, SofaScore lucrează pentru a oferi acces rapid la un turneu care se desfășoară pe platforme de streaming importante, pentru a permite utilizatorilor să acceseze rapid competițiile începând din fila afișată pe Huawei Assistant.

Huawei va solicita redevențe pentru 5G

Interdicția SUA asupra Huawei a subminat inevitabil strategia de afaceri a companiei, pe care speră să o câștige pe piața globală a smartphone-urilor 5G, motiv pentru care și-a anunțat intenția de a percepe redevențe producătorilor de smartphone-uri pentru utilizarea brevetelor 5G.

Pentru fiecare smartphone multimodal 5G, Huawei va oferi o rată de redevență rezonabilă la prețul de vânzare cu amănuntul al telefonului și o limită de redevență pe unitate de 2,5 USD.“, Citește nota oficială. Compania poate conta pe ea cel mai mare număr de brevete 5G din lume, mult superioare concurenților precum Nokia, Qualcomm sau Ericsson.

În acest fel, taxând producătorii de smartphone-uri pentru utilizarea brevetelor 5G, Huawei estimează că va strânge aproximativ 1,2 / 1,3 miliarde de dolari între 2019 și 2021. pentru a exploata brevetele Huawei, cum ar fi aparatele electrocasnice sau lumea automobilelor.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *