Lansat la CES 2020, Suunto 7 este un ceas inteligent cu Purtați un sistem de operare de la Google orientat spre fitness, creat pentru a satisface cei mai pretențioși sportivi, totuși de la început echipamentul nu avea caracteristici importante. ceas inteligent Android este pe cale să primească o actualizare majoră care va introduce noi funcții care au fost întotdeauna așteptate.

Printre noile caracteristici, actualizarea introduce mai întâi monitorizarea pe termen lung a somnului și faze și informații despre modul în care acesta din urmă afectează resursele organismului, împreună cu activitățile zilnice și stresul.

Actualizarea Suunto 7 va crește, de asemenea, monitorizarea zilnică a ritmului cardiac printr-o diagramă de 24 de ore pentru a vedea cum se modifică ritmul cardiac în timpul zilei, în momentele de activitate și odihnă.

Actualizarea introduce, de asemenea, avertismente pas cu pas furnizate de Komoot și afișează informații despre următorul punct de trecere în vizualizarea hărții atunci când se utilizează navigarea pe traseu.

Actualizarea Suunto 7 va fi lansată pe 19 aprilie

Detaliile actualizării au fost postate pe site-ul de asistență Suunto săptămâna aceasta, cu toate acestea nu includ numărul de construire sau versiunea aplicației și sugerează ca actualizarea să nu fie lansată înainte de 19 aprilie.

Este ciudat că compania vorbește despre asta acum, dar în cele din urmă proprietarii de ceasuri inteligente Suunto 7 vor primi câteva caracteristici pe care le așteptau de la lansare.

Citește și: Cele mai bune ceasuri inteligente cu și fără Wear OS

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *