Ultima actualizare mare a lui Telegram a evidențiat din nou ambele Pavel Durov este axat pe a-și face aplicația de mesagerie cea mai bună pe scena mondială, dar cele mai mari știri sunt despre aceastainvestiție de miliarde de dolari anunțat direct de CEO-ul companiei.

1 miliard de dolari să crească

Vă mulțumim pentru vânzările de obligațiuni »către unii dintre cei mai mari și mai încrezători investitori din lume“, Telegramă asigura un plan de investiții important. O parte din aceste fonduri, așa cum a fost anunțat chiar de Durov, vor fi cheltuite pentru “să-și continue creșterea globală, rămânând loial valorilor sale și rămânând independent“.

Deja în decembrie, șeful executivului anunțase un important sistem de monetizare neinvaziv, axat pe generarea de canale mari prin vânzarea de autocolante premium realizate de artiști. Unul dintre marile planuri de expansiune ale Telegramului, care astăzi contează mai mult decât 500 milioane de utilizatori activi lunari, de asemenea, trece de la deschiderea unei sucursale la Abu Dhabi pentru a-și extinde prezența în regiunea arabă.

În ultimele luni, Telegram se confruntă cu o rată de creștere fără precedent, datorită, de asemenea, problemelor WhatsApp în ceea ce privește gestionarea partajată a datelor de pe Facebook și, de asemenea, sosirii instrumentului de migrare a chat-ului, care este ușor de tranziționat. Rapid și fără probleme pentru Telegram.

Durov dorește să sublinieze că Telegram »va rămâne independent și loial războinicilor săi„; timpul spune doar dacă CEO-ul își poate ține cuvântul.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *