In decembrie, Telegramă a introdus chat vocal, care funcționează foarte asemănător canale vocale din Discordie. În interior, utilizatorii nu trimit mesaje vocale, ci participă activ la o conversație și intervin atunci când este cazul. Chatul vocal al Telegram funcționează și în fundal, astfel încât această caracteristică este foarte utilă pentru cei care, de exemplu, lucrează de pe dispozitivul lor și trebuie să discute ce să facă cu colegii lor. Grupurile care au chat vocal activ au, de asemenea, o bară specială care arată cine vorbește și, de asemenea, cât câștigă prin animație.

Telegram a decis asta actualizați-vă chat vocal introduce mai multe inovații importante, din ce în ce mai aproape model de chat vocal propus de Clubhouse. Unele dintre noile caracteristici includ capacitatea de a a ridica mâna să vă rezervați intervenția, link către invitație și capacitatea de a da un chat vocal a titlu ceea ce poate face mai ușor de înțeles care este subiectul sau discuția abordată în cadrul acestuia.

O mare de știri pentru chat-urile vocale Telegram

În primul rând, detalii deloc neglijabile, cu această ultimă actualizare Telegramă extindeți capacitatea de chat vocal la un număr nelimitat de utilizatori. Aceasta înseamnă că, dacă un subiect este deosebit de interesant, acel chat vocal poate ajunge la milioane de participanți și ascultători din întreaga lume. În plus, administratorii de chat vocal pot decide acum dacă înregistrați întreaga conversație, pentru a o face disponibilă ulterior utilizatorilor care nu s-au putut conecta la timp. Din momentul în care începeți înregistrarea, lângă LED-ul chat-ului vocal este afișat un mic LED roșu. În acest fel, utilizatorii știu, de asemenea, că intervenția lor poate fi înregistrată. Odată ce înregistrarea este finalizată, aceasta este salvată automat în fișier Mesaje salvate.

Telegram oferă, de asemenea, posibilitatea de a reduce la tăcere anumiți participanți la chatul vocal. Noua funcție »ridicați mâna„Permite utilizatorilor să își rezerve ture și să informeze administratorii că vor să ia măsuri în legătură cu ceva ce a fost spus. Administratorii pot decide apoi dacă vor permite participantului să vorbească sau nu.

Când un utilizator se alătură unui chat vocal, acum are opțiunea de a se conecta la contul său personal sau, dacă are unul, la un canal. Aceasta este o opțiune foarte utilă pentru persoanele care se bucură de puțină popularitate și care nu doresc să atragă atenția asupra conturilor lor personale. Când vorbesc despre conturi personale, managerii de chat vocal pot acum să acceseze textul dvs. bio: folosiți-l bine pentru a vă indica interesele, abilitățile sau pentru a vorbi puțin despre dvs. În viață nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla: chaturile vocale sunt adesea folosite de companii, mari sau mici, dar și de alte realități care pot găsi profilul tău interesant.

De asemenea, administratorii de grup și canalele publice pot acum creați linkuri de invitație pentru a partaja cu persoanele de contact. Dând clic pe acest link, utilizatorii au acces imediat la chatul vocal. Este posibil să creați legături atât pentru difuzori, cât și pentru ascultători, atunci nu trebuie să activați sunetul fișierului vorbitor când vă alăturați chatului.

Pentru începe chatul vocal, deschideți profilul unui grup sau canal al cărui administrator sunteți, faceți clic pe cele trei puncte verticale sau orizontale (în funcție de sistemul dvs. de operare) și selectați elementul Porniți un chat vocal. Pentru înregistrați chat vocalÎn schimb, faceți clic pe cele trei puncte de lângă titlu și apoi pe element Începeți înregistrarea.

Alte mici modificări privesc posibilitatea de a anula transmiterea unui mesaj de chat greșit făcând clic pe „X” înainte de a le trimite; și capacitatea de a reda un mesaj vocal de unde a fost fondat. Puteți descărca cea mai recentă versiune de Telegram făcând clic pe insigna de mai jos sau de pe linkul APK.

Link | Telegram | APK

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *