Va exista un motiv pentru care TIC-tac este lună după lună cea mai populară aplicație din lume. Unul dintre principalele motive care fac rețeaua socială atât de celebră este, fără îndoială, atenția mare a companiei la nevoile publicului și ale oamenilor. creator de conținut. În aceste ore TikTok anunță noutăți importante pentru aplicația sa: i subtitrări automate.

O lume mai incluzivă, făcută pentru toată lumea

atinge subtitrări automate noi

În același mod ca cele disponibile deja de ceva timp pe alte aplicații precum YouTube, Facebook și Instagram, subtitrările automate din videoclipurile TikTok facilitează bucurarea conținutului multimedia pentru toți utilizatorii care sunt greu de ascultat sau sunt surzi. Dar nu numai asta: garantează utilizarea aplicației chiar și în acele contexte în care este bine să nu deranjați oamenii din jurul nostru sau când nu aveți stăpânirea limbii vorbite și este mai ușor să urmați un fir logic de text afișat pe ecran.

Compania subliniază faptul că, cel puțin inițial, subtitrările automate vor accepta doar japoneza și engleza americană, cu mai multe limbi pe drum în următoarele luni. “Când oamenii se simt incluși, vor fi mai confortabili în exprimarea și interacțiunea cu comunitatea lor. Ne-am angajat să promovăm un mediu de aplicații incluziv și asta înseamnă să creăm produse și instrumente care să sprijine comunitatea noastră diversă., ”Note TikTok.

atinge subtitrări automate noi

Creatorii de conținut pot utiliza funcția de subtitrare automată în pagina de editare video sau după ce au încărcat-o pe TikTok. În plus, pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă, aceștia pot editați manual orice eroare de traducere automată înainte de publicarea videoclipului.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *