În ultimele zile, TIM a extins disponibilitatea ofertelor cupon a seriei Sprint, care poate fi activat doar online și exclusiv de către rude și prieteni ai angajaților operatorului prin utilizarea unui link sau cod special.

Noul termen este stabilit pentru 31 mai 2021prin urmare, cu excepția cazului în care se fac extensii suplimentare, acesta va fi termenul limită pentru activare.

În acest sens, trebuie amintit că costul activării este redus la zero, prima lună este oferită gratuit și noul SIM, care are un cost de 25 de euro cu 20 de euro de credit inclusiv, este trimis la domiciliul noului client, contra plată la livrare direct la curier.

Ofertele TIM Sprint sunt destul de interesante pentru relația dintre pachetul disponibil și prețul reînnoirii lunare. Este vorba despre soluții atac operator, prin urmare, pot fi activate numai de clienți de la operatori concurențiali specifici.

Lista de prețuri este formată din trei oferte, TIM Sprint One, TIM Sprint Two și TIM Sprint Three, combinate cu compatibilitatea cu mecanismul de convergență mobil TIM Unica și cu includerea gratuită a planului. TIM Base și Chat (de obicei costă 2 euro pe lună). Iată un rezumat al detaliilor fiecărei oferte:

  • TIM Sprint One poate fi activat de clienții din Iliad și de toți operatorii virtuali (cu excepția ho. Mobile, Kena Mobile și Lycamobile) și oferă minute și SMS nelimitate tuturor și 70 GB trafic de date la costul 7,99 euro pe lună.
  • TIM Sprint Two poate fi activat de clienții care sosesc din ho. Mobile și Lycamobile și puneți pe platou minute și SMS-uri nelimitate pentru toată lumea și 50 GB trafic de date la costul 9,99 euro pe lună.
  • TIM Sprint Three se adresează clienților care vin din WINDTRE, Vodafone, Very Mobile și Kena Mobile. Oferta include minute și SMS nelimitate către toată lumea și 50 GB trafic de date la 11,99 euro pe lună.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE: iată pe cine să alegeți

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *