Ieri TIM a lansat o nouă inițiativă dedicată emisiunilor populare de televiziune Prieteni condus de Maria De Filippi, ajunsă la cea de-a douăzecea ediție și care a debutat sâmbătă seara.

Concurență TIM aprinde Talentul cu prietenii va continua până la 16 mai 2021, acordând mai multe premii, inclusiv smartphone-uri Samsung și abonamente gratuite la serviciile TIMMUSIC și TIMVISION.

Aceasta este a doua fază a acestei inițiative a operatorului de telefonie (apel „ECHIPA SE ÎNTORNEȘTE PE TALENT CU PRIETENII – Faza de seară”), să participe la care utilizatorii trebuie să se înregistreze și să răspundă la orice întrebări despre Amici20, cu posibilitatea de a câștiga imediat mai multe premii în fiecare săptămână.

Cum să participi la noua competiție Amici di TIM

Competiția include opt sesiuni de jocuri săptămânale (prima este în perioada 22 martie – 28 martie, a doua în perioada 29 martie – 4 martie). Aprilie etc.), în care utilizatorii vor trebui să răspundă la o întrebare (există trei răspunsuri posibile la alege dintre) cu posibilitatea de a câștiga un premiu în instant-win (în fiecare săptămână vor fi 2 Samsung Galaxy A32 5G, 400 de abonamente de trei luni pentru TIMMUSIC, 100 de abonamente de șase luni pentru TIMVISION Plus și 10 hanorace Freddy di Amici).

În plus, clienții TIM Young vor avea ocazia să câștige un hanorac Freddy de la prietenii Amici 20 și să participe la o conexiune de chat video cu unul dintre profesioniștii din programele de televiziune.

În cele din urmă, toți participanții vor putea participa la extragerea finală, cu un premiu de 5 carduri cadou de 1.000 EUR fiecare, care vor fi utilizate pentru achiziționarea de bilete pentru concerte, musicaluri, spectacole de dans și teatru.

Puteți găsi site-ul dedicat inițiativei urmând acest link, în timp ce regulamentul complet este disponibil aici. În schimb, puteți găsi toate ofertele TIM urmând acest link. Nu mai ai nimic de făcut decât să-ți urez bine.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: cele mai bune oferte de telefonie

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *