Piața de telefonie italiană este, ca întotdeauna, plină de știri și oferte concepute pentru a satisface nevoile unui număr mare de utilizatori, începând cu cei care au nevoie să navigheze mult online până la cei care folosesc componenta telefonică. .

O mulțime de concerte și apeluri telefonice nelimitate

În aceste ore TIM, cel mai important operator de telefonie de pe piața italiană, a dezvăluit o nouă promoție ideală pentru utilizatorii care caută o promoție cu multe concerte de navigat, mulți echipați pentru a apela și chiar SMS-uri. TIM International Promo, așa cum se numește noua promoție, este oferta pe care operatorul de telefonie a conceput-o pentru utilizatorii care au nevoie de mulți gigaocteți, minute și SMS-uri.

Oferta oferă 50 GB trafic de date, minute nelimitate la numere pentru a vă apela țara și SMS nelimitat. Promovarea este disponibil numai online și poate fi abonat pe site-ul companiei de telefon în sus 30 aprilie urmatorul.

Vă reamintim că oferta TIM este disponibilă doar online către celălalt 30 aprilie. Dacă intenționați să vă abonați la o ofertă la nivel de giga pentru a naviga în rețeaua rapidă a operatorului de telefonie mobilă italiană, TIM International Promo poate fi pentru dvs.

Activați TIM International Promo pe site-ul web TIM

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *