TIM Party, binecunoscutul program de loialitate gratuit dedicat clienților rețelei fixe și mobile ale operatorului, a pregătit un cadou de Spune-mi extrem de lacom pentru toți clienții înregistrați: ben 3 zile de GB nelimitat gratuit.

Am vorbit deja despre cele trei premii interesante de la petrecerea TIM până la Paște în articolul nostru anterior. Totuși, aici ne concentrăm pe noua inițiativă promoțională condusă astăzi de TIM, 2 aprilie 2021.

Super-cadou de Paște al TIM Party

Accesați pagina oficială a Partea TIM să fie întâmpinat cu următorul banner care prezintă cea mai recentă promoție lansată astăzi: cu ocazia Paștelui, toți clienții înscriși în program vor primi Cadou GB nelimitat trafic de date definitiv Trei zile.

petrecere în echipă gb pasca nelimitată

Inițiativa – citim – este „valabil pentru clienții cărora li se poate percepe o ofertă de date cu plată și deschisă“. GB nelimitat în cauză sunt valabile doar pe teritoriul național, totuși în EU Roaming este posibil să profitați de 6 GB suplimentari.

Clienții interesați ar trebui să solicite activarea promoției pe TIM Party – site-ul sau aplicația My TIM – și o pot verifica prin aceleași canale sau apelând numărul gratuit 409161. Activarea are loc în termen de 48 de ore de la solicitare.

Dezactivarea GB nelimitată are loc automat (fără posibilitatea reînnoirii) la expirare, stabilită la ora 23.59 în a doua zi de la activare.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *