Pentru a efectua convergenţă cu o ofertă de rețea mobilă, i Clienții rețelei fixe TIM astăzi au o altă opțiune: începând de astăzi oferta este disponibilă pentru toți clienții telefoniei fixe, chiar dacă este în curs de activare TIM Fix luni pentru 9,99 euro, care poate fi, de asemenea, abonat cu portabilitate numerică.

TIM Fix Two la 9,99 € pentru clienții de rețea fixă

După cum era anticipat, TIM Fix luni include minute și SMS nelimitate pentru toate numerele naționale fixe și mobile e 50 GB Trafic de internet 4G la costul 9,99 euro pe lună (Ed, se pare că nu există o taxă de activare). Cu toate acestea, activând opțiunea ca client de rețea fix TIM Uniquesunt fabricate GB incluse în TIM Fix Two nelimitat iar plata lunară de 9,99 euro este plătită direct în cont. Cu toate acestea, pentru a activa TIM Unica, este necesar să aveți un debit direct activ pentru oferta de rețea fixă ​​și să activați numărul de telefon mobil TIM utilizând același cod fiscal ca și proprietarul liniei de domiciliu.

Surprizele din TIM nu s-au încheiat aici: unii clienți selectați vor putea activa una dintre oferte TIM xTe, pe care le propun minute nelimitate pentru toate numerele naționale e până la 100 GB de a începe traficul pe internet de la 9,99 euro pe lună (până la 16,99 euro pentru ofertă inclusiv 100 GB).

Vezi și: Cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *