Pentru viitoarele sărbători de Paște limitate de blocarea națională, TIM planificat să ofere acces gratuit la platforma de jocuri cloud TIMGAMES.

Noua promoție se adresează tuturor clienților TIM din rețeaua mobilă și fixă ​​care vor putea juca gratuit cele peste 200 de titluri din catalogul TIMGAMES fără limite de timp. în perioada 3 – 5 aprilie 2021.

TIMGAMES va fi gratuit în perioada 3 – 5 aprilie

Pentru a utiliza serviciul TIMGAMES aveți nevoie de un decodor TIMVISION Box sau de un smartphone sau tabletă cu sistemul de operare Android 9 Pie sau o versiune ulterioară, precum și o conexiune de internet fixă ​​în bandă largă TIM în ultra-bandă largă (FTTH, FTTC și FTTE), sau o conexiune de rețea mobilă TIM în 4G, 4.5G sau 5G.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că inițiativa este rezervată clienților TIM care nu s-au abonat încă la TIMGAMES, care vor fi informați cu privire la promoție prin SMS sau notificare push în aplicație. MyTIM.

La sfârșitul perioadei promoționale gratuite, serviciul este dezactivat automat, cu toate acestea va fi posibil să îl utilizați în continuare prin abonare prin canale online sau telefonice. Pentru clienții TIM care au o ofertă de telefon activă, costul TIMGAMES este 8 euro pe lună cu prima încercare gratuită.

Având în vedere opriți rețeaua 3G, TIM continuă să-și consolideze propriile Rețeaua 4G si in special 5G cu acoperire în alte 20 de orașe italiene: iată cum să verificați acoperire fibră, rețeaua mobilă FWA, ADSL și TIM.

Citește și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE: iată pe cine să alegi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *